GOG-talent udtaget til landsholdet

Stortalentet Andreas Holst Jensen fra GOG er blevet udtaget til håndboldlandsholdet af landstræner Gudmundur Gudmundsson.

Det 21-årige GOG-talent Andreas Holst Jensen var kaninen i den trup, som herrelandsholdets ræner Gudmundur Gudmundsson i dag udtog frem mod de kommende OL-kvalifikationskampe.

Landsholdet mødes til træningssamling den 29. marts og spiller testkamp mod Tyskland den 1. april, og her får den to meter høje venstreback altså mulighed for at gøre indtryk på staben omkring landsholdet.

Andreas Holst Jensen er udtaget som en såkaldt udviklingsspiller i den 19 mand store trup.

- Vi har truffet en beslutning om, at vi vil tage en udviklingsspiller med i de samlinger, hvor vi har mulighed for det. Det kan være en spiller fra udviklingslandsholdet eller en, der har præsteret særligt godt i ligaen, som vi vil anerkende, fortæller Gudmundur Gudmundsson, der er glad for det nye tiltag:

- Det giver de unge talenter en chance for at træne med A-landsholdet og få et indblik i vores verden. Det vil få værdi for deres udvikling og motivation, og det vil helt sikkert også tilføre værdi til vores samlinger siger landstrænere til tv2.dk.

Det er dog fortsat planen, at Andreas Holst Jensen skal sorteres fra igen, inden der er OL-kvalifikation på programmet om en lille måneds tid. Her efter er det 18 mere rutinerede navne, der skal løfte opgaven for Danmark.