I det fynske folks tjeneste

GOGer: Vi skal kæmpe r...n ud af bukserne

GOG kan gøre slutspillet endnu mere vanskeligt for KIF Kolding København, når de to hold mødes onsdag aften.

Tobias Møller tror på GOG-sejr; men det bliver hårdt Foto: Claus Fisker / Scanpix

KIF Kolding Københavns håndboldherrer har endnu ikke hentet et eneste point i slutspillet og skal derfor bruge en sejr ude mod GOG onsdag aften.

Det vil GOG dog gøre alt for at forhindre, fortæller fynboernes Tobias Møller.

- KIF har et rigtigt godt hold og spillede virkelig godt, da jeg så dem mod Aalborg. Jeg vurderer kampen til at være 50/50.

- Der er ingen tvivl om, at vi  stadig skal kæmpe røven ud af bukserne for at slå dem.

- Og det skal vi i alle slutspilskampene, for ellers taber vi, lige meget hvem vi møder, siger Tobias Møller til klubbens hjemmeside.

Tobias Møller drømmer om at slutte sæsonen bedre end sidste sæsons bronzemedalje.

- Vi skal bygge ovenpå hele tiden, og ikke mindst skal vi holde vores angrebsspil på samme høje niveau, som det har været hidtil.

- Vi ved, vi har det, der skal til mod alle modstanderne, og mod Aalborg fik vi bevist, at vi bare skal holde fast i vores aftaler og klø på, selv om vi kommer bagud, og det ser svært ud.

- Vi er blevet gode til at til at udnytte hinandens kompetencer, hvor vi sætter spillet op, så vi alle ender i de situationer, hvor vi er bedst, forklarer Tobias Møller.

Efter to kampe i slutspillet fører Aalborg og GOG pulje 1 med fire point, mens Skjern på tredjepladsen har tre point. KIF er stadig uden point på sidstepladsen.

Kun de to bedste hold i puljen går videre til DM-semifinalerne.