Håndbold-ekspert: GOG kan godt blive dansk mester

GOG spillede sig søndag i DM-semifinalerne. Det kan give klubben en økonomisk indsprøjtning på op mod 300.000 kroner. Torsten Laen rygtes til GOG.

Som GOG spiller lige nu, kan de godt gå hen og blive danske mestre. Det siger Dan Philipsen, håndboldredaktør på TV2 Sport.

Han giver det fynske mandskab og deres træner, Jakob Larsen, et yderst flatterende skudsmål:

- De har formået at få fat i en masse unge spillere spillere, udvikle dem og få dem til at indgå i dette fantastiske kollektiv under Jacob Larsen. Det er et hold der virker som i fuldstændig harmoni og har gjort det i hele sæsonen, selv om der undervejs også har været nogle nedture.

Skudsmålet kommer efter GOG for første gang siden konkursen i 2010 søndag spillede sig tilbage i dansk herrehåndbolds absolutte top.

Det skete efter en nervepirrende spilledag, hvor GOG på udebane hentede uafgjort 26-26 mod Århus, hvilket betyder, at fynboerne har to point mere end Aalborg før onsdagens duel mellem de to klubber i sidste spillerunde. 

Det potentielle brag bliver derfor nu uden betydning, da nordjyderne ikke kan spille sig forbi GOG, fordi fynboerne sluttede foran Aalborg i grundspillet.

Rygter om Laen

GOG's endelige billet til DM-semifinalerne blev dog udløst, da den tidligere GOG-spiller, Torsten Laen sekunder før tid scorede KIF Kolding Københavns sidste mål og sikrede fusionsklubben en sejr på 27-25 over Aalborg.

Netop stregspilleren Torsten Laen er et varmt navn på rygtebørsen i øjeblikket. Han sættes i forbindelse med GOG og kan således få comeback i den gule trøje i næste sæson.

Det vil GOG-direktør Karsten Jørgensen ikke bekræfte, men han er ikke afvisende overfor rygtet.

- Der er en plads ledig til en stregspiller og vi har en aftale med en stregspiller. Hvem det så er, vil vi offentliggøre i starten af juni, siger Kasper Jørgensen til TV 2/Fyn.

Penge i DM-semifinalerne

GOG har ikke budgetteret med, at klubben kom i DM-semifinalerne, så der er både præmie og reklame penge samt indtægter fra formentlig udsolgte kampe i sigte.

- Det er noget der vil kunne ses på bundlinjen, når vi afleverer regnskabet efter denne sæson og det er et par hundrede tusinde eller tre vi kan regne med, siger Kasper Jørgensen.