I det fynske folks tjeneste

Hård kritik af Lundsgaard

Viceborgmester, Lasse Krull fra Svendborg, tager nu bladet fra munden og kritiserer i skarpe vendinger Jørgen Lundsgaard, der netop er blevet optaget på partiets liste til byrådsvalget.

Lasse Krull kritiserer i skarpe vendinger Jørgen Lundsgaard

Jørgen Lundsgaard er ingen holdspiller, mener Krull

1 af 2

Bekræfter trussel

- Jeg har altid ment, at interne uenigheder bør tages internt. Derfor har jeg ikke før nu villet kommentere uroen i Det Konservative Folkeparti. Men jeg vil ikke finde mig i, at man forsøger at begå karaktermord på min person. Jeg har på intet tidspunkt løjet! Jeg har gennem de sidste dage modtaget mange personlige henvendelser, der ønsker at jeg skal fortælle historien, hvorfor jeg nu tager bladet fra munden, skriver Lasse Krull i en pressemeddelelse.

Lasse Krull bekræfter, at han og Knud Albertsen har truet med at gå fra den konservative byrådsliste, hvis Lundsgaard fik plads på listen.

Ingen holdspiller

I pressemeddelelsen fremkommer Lasse Krull med en række årsager til at han ikke ønsker stemmeslugeren Jørgen Lundsgaard på listen.

Lasse Krull mener ikke, at Jørgen Lundsgaard er en holdspiller og han anklager ham for at kritisere andre kandidater på forkert grundlag. Blandt andet skulle Lundsgaard - ifølge Krull - have kritiseret partiets valgkamp ved folketingsvalget og undsagt partiets egen borgmesterkandidat ved sidste valg.

- Ovenstående har til sammen har gjort at jeg havde modstand mod at åbne listen for Jørgen Lundsgaard. Jeg har efterfølgende erkendt, at der i baglandet er et stort ønske for at få ham på listen, hvorfor jeg mandags i samråd med byrådsgruppe og bestyrelse anbefaler at genåbne listen, skriver Krull blandt andet.

Stop skalpejagten

Lasse Krull understreger samtidig at han ikke agter at trække sig og han opfordrer partiets kandidater til at stoppe hetzen.

- Vi har åbnet listen igen, Jørgen Lundsgaard og Michael Jørgensen er optaget - og striden burde nu kunne afsluttes. Hensynet til partiet burde tælle højere end visse personers hang til skalpejagt, slutter viceborgmesteren.

Jørgen Lundsgaard afivser den hårde kritik punkt for punkt.

- Jeg har startet 7-8 virksomheder og de går alle godt. Det kræver holdspil, så naturligvis er jeg en holdspiller, lyder det fra Jørgen Lundsgaard.

Han er forundret over kritikken og opfordrer nu alle til at holde inde og afklarer stridighederne internt.

- Jeg vil kun kigge fremad. Hvis balladen ikke stopper nu, så skader vi partiet, siger Lundsgaard.