Hornemann: Det bliver sværere at styre

Svendborgs borgmester Lars Erik Hornemann (V) frygter, at det bliver sværere at føre blå politik, nu hvor der er tre løsgængere at holde styr på i byrådet.

Efter at Mads fredeløkke, Lone og Henning Stærmose søndag aften meldte sig ud af Dansk Folkeparti og dermed decimerede byrådsgruppen, bliver det mere kompliceret for blå blok af gennemføre sin politik.

- Det bliver lidt en anden udfordring end vi havde forinden. fremfor vi havde en gruppe så har vi jo tre enkeltpersoner og en gruppe, så det giver jo nogle flere parter der skal tales med, når vi skal have styr på, hvor vi er henne i forskellige sager, siger Lars Erik Hornemann.

Men En af løsgængerne, Mads fredeløkke, forsikrer, at det ikke vil give de store problemer i forhold til de politik, der skal føres.

- Det blev vedtaget søndag aften, og vi er kede af at det skulle være sådan, og vi er kede af, at der nu bliver en masse ballade omkring DF igen. Men vi kunne ikke få et samarbejde til at fungere, og derfor traf vi den beslutning. men politisk har det ikke ændret noget, vi er ikke blevet socialister hen over natten, siger Mads Fredeløkke.