I det fynske folks tjeneste

Hornemann: Socialdemokraterne skaber politikerlede

Socialdemokraterne i Svendborg skaber politikerlede, fordi de skyder på Venstre i stedet for at fremlægge deres egen politik. Det mener borgmesteren.

Lars Erik Hornemann tager skarpt fra Curt Sørensens valgkamp

Det er en brochure som socialdemokraterne uddelte i weekenden, der får Lars Erik Hornemann til at anklage sin modkandidat for at skubbe til politikerlede. I følge annoncen beskylder Socialdemokraterne Venstre for at ville lade erhvervslivet slippe for skat og for at afvikle kommunal service.

- Den slags valggas gavner ingen. Jeg tager skarpt afstand fra den måde at føre valgkamp på, fordi så useriøse metoder netop skubber til borgernes politikerlede, siger borgmesteren i SVendborg.

Lars Erik Hormann henviser i en pressemeddelelse til professor Finn Frandsen fra Handelshøjskolen i Århus, som mener at vildledning og manipulation er en misforståelse af hvad politik går ud på.

- Alle politikere vil grundlæggende det bedste for kommunen. Forskellene ligger i, hvordan vi vil løse de udfordringer, der er. Det er beklageligt, at socialdemokraterne, når dette lave niveau her i slutspurten, fordi det også skader alle de seriøse politikere, siger borgmester Lars Erik Hornemann(V).