I det fynske folks tjeneste

Hundepatruljer søgte forgæves efter druknet 15-årig

Mandag satte Fyns Politi hundepatruljer ind langs Svendborgsund i et forsøg på at finde frem til formodet druknet 15-årig dreng.

Lørdag ledte redningsholdet efter den 15-årige dreng fra luften. Foto: Janne Bekker

Hundepatruljer blev mandag sat til at snuse på begge sider af Svendborgsund i håb om at finde frem til den 15-årige dreng, der efter al sandsynlighed druknede lørdag aften. 

Læs også 15-årig dreng forsvandt i havet: Eftersøgning er indstillet

Desværre uden held, oplyser vagtchef Anders Furbo Therkelsen til TV 2/FYN. Eftersøgningen med hundene er afsluttet for i dag, og vagtchefen har ikke oplysninger om, hvorvidt hundepatruljerne bliver sat ind igen tirsdag. 

Drengen forsvandt lørdag aften ved 18.30-tiden under en badetur med sin far og bror ved Christiansminde Strand i Svendborg. 

- Det er en rigtig tragisk sag, hvor flere familiemedlemmer oven i købet har været vidner til, at den 15-årige er gået under vandet, sagde vagtchef ved Fyns Politi Asbjørn Larsen lørdag.

Politiet og redningsfolk gik i gang med eftersøgningen, og i fire en halv time ledte de efter drengen med blandt andet dykkere og helikoptere. Omkring klokken 23 lørdag aften indstillede de eftersøgningen. 

Senest mandag er den blevet genoptaget med hunde. 

Fyns Politi forventer ikke at finde den 15-årige dreng i live.