I det fynske folks tjeneste

Islandsk landsholdsspiller til GOG

Den islandske landsholdsspiller Odinn Thor Rikhardsson har tegnet kontrakt med GOG fra sommeren 2018.

Foto: Jörg Carstensen,Scanpix

Den 20-årige højrefløj spiller i dag for FH Hafnarfjordur. Han er en del af det islandske A-landshold og i spil til en EM-billet til januar i
Kroatien. 

- Jeg er sikker på, at GOG er en klub, der passer godt til mig. Jeg har kun hørt positive ting om GOG. Det er et fantastisk skridt for min karriere og udvikling som håndboldspiller. Jeg glæder mig meget til at spille for GOG næste sæson, fortæller Odinn Thor Rikhardsson.

Læs også Topkamp: GOG får stryg med fem mål i Gudme

Selvom islændigen ikke kommer i kamp i denne sæson, glæder GOGs direktør sig over den nye spiller.

- Det glæder vi os utrolig meget til. Odinn Thor Rikhardsson passer godt ind i vores koncept med unge, talentfulde spillere med et stort potentiale. Vi er sikre på, at han hos GOG vil udvikle sig til at blive en af de bedste højrefløje i 888 Ligaen, siger Kasper Jørgensen.

Ved U20-EM i 2016 scorede den talentfulde fløj 63 mål for Island og blev udvalgt til all star holdet som bedste højrefløj i turneringen. Nu er Odinn Thor Rikhardsson en del af A-landsholdet og var med til den seneste samling i oktober.

Læs også Magtdemonstration: GOG maste århusianere på udebane

- Jeg er ekstremt tilfreds med, at det er lykkedes os at sikre Odinn til GOG. Han passer perfekt ind i vores profil med at rekruttere spillere, der kan bidrage til at fastholde vores position i toppen af rækken, men stadig med stor mulighed for at udvikle sig yderligere. Han har præcis det kontra-DNA, som fløje i GOG skal have. En spiller med god speed og med fine kvaliteter på afslutningerne. Alt i alt en spiller vi glæder os meget til at få i folden
og videreudvikle på, siger GOG-træner Nicolej Krickau.