I det fynske folks tjeneste

Jogger forhindrede røveri

En jogger forhindrede mandag et røveri i Skaarup ved at kaste sig over en bevæbnet mand, der var i gang ved at maskere sig bag en bank.

Manden var mandag middag ude at løbe en tur på det der hedder Kærlighedsstien. Stien ender ved Skaarupvej hvor der ligger en filial af Svendborg Sparekasse. Bag banken stod en mand med en pistol i hånden og var i gang med at maskere sig.

Joggeren regnede hurtigt ud, at manden var ved at forberede sig på et røveri. Han råbte "hvad har du gang i?" til manden, og kastede sig herefter over ham.

Mens de to mænd lå i slagsmål på stien ved siden af banken kom en tredje mand og sparkede den 35-årige jogger i hovedet. Det fik ham til at slippe grebet på manden, og sammen flygtede de to mænd fra Skårupvej i en bordeauxrød VW Golf 3 med fire døre.

Pistolen fik de ikke med, og den er nu i politiets varetægt.

Signalement

Fyn Politi efterlyser to mænd:

Den maskerede mand var 20-25 år, slank og ca 180 cm høj. Han var i ført en elefanthue, kort dynejakke og grå joggingbukser. Hans tøj lugtede af jordslået kælder, og det kan derfor være fundet i en container til formålet.

Den anden mand var 20-25 år og 180-185 cm høj. Han var en bodybuildertype med lyst kort hår, der var klippet kort i siderne og var længere på toppen af hovedet. Han var i ført en lys strikhættetrøje med sort for. Han bar cowboybukser og vinterstøvler.

Politiet mener, at de to mænd flygtede af Skaarupvej i retning mod Nyborg.

Henvendelser i sagen til politiet på 114.