I det fynske folks tjeneste

Leder af spejderlejr skal holde snor i landsstævne

Svendborg Kommune har ansat projektleder, der skal sikre, at deltagerne i Landsstævnet 2021 i Svendborg får en god oplevelse.

Foto: Scanpix / Henning Bagger

Den 46-årige Mikkel Harritslev Nielsen fra Egtved er blevet ansat som projektleder i Svendborg Kommune med ansvar for Landsstævnet 2021, L-21. Han begynder den 1. januar 2018.

Mikkel Harritslev Nielsen kommer fra en stilling som projektleder for Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg, hvor 37.000 spejdere deltog.

  Foto: Svendborg Kommune

- Mikkel Harritslev Nielsen ved hvilke krav og udfordringer der er, når det store puslespil som et landsstævne er, skal samles og danne et flot billede. Det viste han med stor succes i Sønderborg. I vores samtaler med ham forud for ansættelsen, er vi kun blevet bestyrket i, at han er den projektleder, som både Svendborg Kommune og DGI tror, kan sikre at alle får en god oplevelse ved landsstævnet om treethalvt år, siger fritidschef Søren Thorsager, Svendborg Kommune i en pressemeddelelse.

Mikkel Harritslev Nielsen har tidligere arbejdet i COOP og i tøj-virksomheden Jack & Jones.

Den kommende projektleder beskriver sig selv med fem nøgleord: Udvikling, overblik, langsigtet planlægning, motiverede medarbejder og resultater.

Læs også Landsstævne i 2021: Svendborg skal være større og bedre end Aalborg

- Det tror jeg, også gælder i mit kommende job. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære både Svendborg og det sydfynske område at kende, samt til at samarbejde med de tusindvis af frivillige fra foreningerne under DGI samt kulturens og erhvervslivets folk i Svendborg. Sammen skal vi få både deltagerne, publikum og hele Sydfyn til at mærke pulsen og møde magien, når L-21 kører, siger Mikkel Harritslev Nielsen.

Han har dog aldrig selv deltaget i et landsstævne.

Der var i alt 107 ansøgere til jobbet. Landsstævnet afvikles fra den 1. til 4. juli 2021.