Lettelse på Tåsinge - arbejdspladser reddet

En investorgruppe har købt resterne af Tåsinge Elementer, dermed fortsætter virksomheden og de 50 arbejdspladser bevares på øen, det skriver fyens.dk

Efter et 45 min. langt møde mandag formiddag kunne medarbejderne på Tåsinge Elements fortsætte deres arbejde. Et arbejde de også i fremtiden kan se frem til at passe. Det blev en realtet efter en investorgruppe har overtaget resterne af Tåsinge Elements, der igennem ejeren Palsgaard Gruppen blev taget under konkursbehandling i fredags.

Den nye investorgruppe består af Asbjørn Berge og Holger Carsten Hansen, der begge er medejere af F. Junckers Industries.

- Palsgaard Spær og Taasinge Elementer er anerkendte virksomheder, som har ry for at have meget kvalificerede medarbejdere, der leverer god kvalitet. I det nye setup indskyder vi ny kapital, har væsentligt reduceret bankgæld og tillige en ny treårig, uopsigelig bankaftale. Det gør tilsammen, at vi ser optimistisk på fremtiden, siger Holger Carsten Hansen ifølge en pressemeddelelse.

De nye investorer lover at størstedelen af arbejdspladserne bevares, samt at de varer kunder har bestilt bliver leveret.