I det fynske folks tjeneste

Messe for feinsmeckere

En bil til 11,5 millioner og 600 kvadratmeter med tøj. Det var noget at der, der blev udstillet, da Valdemar Slot i pinsen inviterede til livsstilsmesse.

Valdemar Slot på Tåsinge.

I samarbejde med eventfirmaet CHPevent inviterede Valdemar Slot i pinsen til livsstilsmesse. 169 udstillere indenfor mode, gastronomi, biler og brugskunst præsenterede deres luksusprodukter.

Blandt andet havde bilfabrikanten Mercedes taget en bil af mærket SLR Mclaren med - til en værdi af 11,5 millioner kroner.

- Det har helt klart været det store trækplaster for mændene. Der står en masse folk ved den hele tiden, siger Claus Petersen, der er direktør for CHPevent.

Til de kvindelige besøgende var det især 600 kvadratmeters udstilling med den nyeste mode, der tiltrak sig opmærksomheden.

Det er anden gang, der er livsstilsmesse på Valdemar Slot på Tåsinge. Sidste år var der knapt 20.000 besøgende, det antal forventer arrangørene bliver overgået i år.

- Det er der ingen tvivl om. Og jeg kan 100 procent sikkert bekræfte, at vi afholder livsstilsmesse på Valdemar Slot igen næste år, siger Claus Petersen.