I det fynske folks tjeneste

Midlertidig jordvold har ligget i 10 år

Flere husejere på en vej i Svendborg er havnet i en langtrukken konflikt med kommunen. De har udsigt til en stor jordvold, der er placeret bag deres huse. Jorden skulle oprindeligt kun ligge der midlertidigt, men her 10 år efter og adskillige klager senere ligger jordbunken der stadig.

En jordbunke har ligget ved Walkendorffsvej i Svendborg i 10 år. Jordbunken skulle placeres her midlertidigt, men jordbunken ligger her stadig 10 år senere.

Flere af naboerne til jordbunken har klaget til kommunen, men det har ikke haft nogen effekt. Svendborg kommune mener nemlig ikke, at de kan gøre noget ved jordvolden, da den befinder sig på privat grund.

- De er ligeglade med os. Hvorfor flytter de ikke bare jorden nu, for den skal jo flyttes på et tidspunkt allievel, siger Karin Linnebjerg, der bor på Walkendorffsvej.

Menejeren af grunden kan ikke gøre noget ved den store jordvold, før Svendborg Kommune har godkendt byggeplaner på grunden. Så indtil videre kan beboerne på Walkendorffsvej godt se langt efter at få en smuk udsigt lige foreløbig.

- Jeg håber, at det bliver i løbet af i år, men lige præcist hvornår, det kan jeg ikke sige, siger formand for Erhvervs-, Beskæftigelses- og Kulturudvalget Henrik Nielsen, Kons., Svendborg kommune

 

02:27 Luk video