Naturturisme ansætter ny direktør

Naturturisme i Svendborg får ny direktør. 50-årige Tina Fogh Aagaard overtager roret hos den sydfynske virksomhed 1. oktober.

Naturturisme I/S udvikler opleverlser til turister i Det Sydfynske Øhav - med fokus på natur og kulturarv.

Tina Fogh Andersen er valgt blandt 47 ansøgere.

- Jeg mener, vi har fundet en stærk og særdeles kompetent person som ny direktør. Tina Fogh Aagaard har en bred ledelsesmæssig og administrativ erfaring og er fortrolig med de politiske systemer, hvilket nok skal komme Naturturisme I/S og hele Det Sydfynske Øhav til gode. Samtidig er jeg sikker på, at Tina med sine stærke faglige og personlige kompetencer vil bidrage positivt til det tværkommunale samarbejde, som er alfa og omega for Naturturisme I/S, siger formand for Naturturisme I/S, Jens Elmgreen.

Tina Fogh Aagaard er 50 år og cand. jur. fra Københavns Universitet og uddannet advokat. Hun kommer fra en stilling som direktør i Karsten Ree Holding ApS og har tidligere været ansat i den offentlige forvaltning.

- Mit arbejde med opgaver vedrørende bæredygtighed og naturbevarelse har næret min interesse for i endnu højere grad at kunne få mulighed for at beskæftige mig med natur og miljø, naturbeskyttelse og naturturisme. Med stillingen hos Naturturisme I/S ser jeg muligheden for at kunne bidrage til at gøre en forskel og samtidig kunne udfolde min interesse for netop natur, miljø og bærdygtighed, siger Tina Fogh Andersen.

Hun tiltræder i stillingen den 1. oktober 2015.