Nej tak til Black Army i Svendborg

Black Army er på vej til at indtage Svendborg med 25 mand. Politikerne vil ikke have gruppen i byen, og nu forsøger de at finde en løsning på at få stoppet Black Army.

Som vi fortalte i torsdags på TV 2/FYN forventer Black Army inden for de næste par måneder at etablere en klub i Svendborg med 25 medlemmer.

Gruppen udspringer fra Vollsmose og er blandt andet sat i forbindelse med handel med stoffer - og flere af medlemmerne er dømt for vold. En talsmand for klubben siger til TV 2/FYN, at der ikke er grund til bekymring. Medlemmerne blot vil hygge og feste sammen i den kommende klub i Svendborg.

Men den udtalelse tror de sydfynske politikere ikke på.

- Det siger de jo. Men normalt har det jo været sådan, at når der kommer bander til et område, så kommer der desværre også en hel del kriminalitet. Og i det her tilfælde, hvis der også kommer narko med, så kan det kun være til ulempe for vores by og for vores unge, siger Flemming Madsen, Soc.dem.

- Jeg tror ikke, der er ret mange, der kan lide Black Army i Svendborg, så det må vi se at få forhindret på den ene eller anden måde, fortæller Jørgen Lundsgaard fra Liberal Alliance i Svendborg.

- Det eneste vi kan gøre er at lave en lokalplan, som sørger for, at de aktiviteter, de (Black Army red.) nu vil udføre, at de ikke kan lade sig gøre. Og det kan vi gøre i løbet af seks uger, hvis vi er gode, siger Jørgen Lundsgaard.

Vi har meget mere om den sag i vores udsendelser.