I det fynske folks tjeneste

Nemo i flyttecirkus oven på massiv regn

Zirkus Nemos normale plads i Christiansminde er forvandlet til et stort mudderhul. Derfor skal cirkusset nu optræde på en ny plads inde ved havnen.

I dag kunne svendborgensere og byens mange sommergæster opleve et helt nyt syn. Zirkus Nemos karakteristiske sort-røde telt har ganske uvant slået pløkkerne i jorden helt inde ved havnen.

Søren Østergaards voksencirkus plejer ellers at ligge det meste af juli i Christiansminde, men store vandmasser oven på den seneste tids massive regnskyl har forvandlet pladsen til et stort mudderhul. Derfor fik cirkusset i weekenden i stedet anvist pladsen mellem Nordre Havnevej og Nyborgvej.

- Vi er naturligvis kede af ikke at kunne være på vores kendte og elskede plads i Christiansminde, hvor vi har nydt at ligge hver sommer de seneste mange år. Men vi cirkusfolk er jo ikke sådan at slå ud, og det bliver også spændende at prøve at ligge et så centralt og synligt sted i Svendborg, som vi nu kommer til, siger direktør og ejer Søren Østergaard.

Zirkus Nemo slår i år ny rekord med hele fem måneder på landevejene og i alt 12 danske byer på turnelisten. Spilleperioden i Svendborg er fra 5. til 23. juli.