Nordre Skole skal bevares

Den gamle og nedslidte Nordre Skole skal ikke flyttes men derimod renoveres og bygges om. Det foreslår socialdemokraterne, og de får bred støtte i byrådet.

Socialdemokratiet har hidtil støttet planerne om skoleprojektet i Tved Skovhave. Men nu springer de altså fra. I stedet tegner der sig et flertal for at ombygge Nordre Skole fremfor at bygge en ny i Tved.
 
- Vanskelighederne i Tved Skovhave er uoverstigelige efter vores mening, og det vil udsætte processen i flere år, og det kan vi ikke være bekendt, siger Curt Sørensen, socialdemokratisk byrådsmedlem i Svendborg. 

I stedet tyder alt på, at Nordre Skole ikke skal lukkes, men derimod renoveres og udbygges. Det kræver blot, at et par borgerlige stemmer støtter socialdemokraternes forslag.
 
- Vi mener det alvorligt, og det gør vi på baggrund af, at vi kan tælle til 15. Efter vores opfattelse, så er der et flertal for det her forslag, og jeg håber virkelig, at man bredt kan samles om det her forslag nu, som handler om at renovere og nybygge hvor skolen ligger, siger Curt Sørensen.