I det fynske folks tjeneste

Ny direktør i Svendborg Sparekasse

Ovenpå en dyr og kort direktøransættelse, har Svendborg Sparekasse nu igen fået en ny direktør. Den seneste ansættelse varede 19 dage og koster frem til februar 2013 Sparekassen 200.000 kroner om måneden.

Svendborg Sparekasse har endnu engang ansat en ny direktør.

Bestyrelsen i Svendborg Sparekasse har ansat direktør Petter Blondeau, 53 år, som direktør i Svendborg Sparekasse A/S.

Petter Blondeau tiltræder senest 1. juni 2013 som administrerende direktør. Når Petter Blondeau tiltræder stillingen, vil den nuværende administrerende direktør, Svend Erik Kracht, gå på pension.

Petter Blondeau er bankuddannet og har en lang bankmæssig erfaring, senest som administrerende direktør i Nordfyns Bank (2005-2009) og derefter i DiBa Bank A/S fra 2009.

- Bestyrelsen ser frem til samarbejdet med Petter Blondeau, siger sparekassens bestyrelsesformand, advokat Arne Knudsen.

Petter Blondeau har gennem sin bankmæssige karriere dokumenteret, at han er i stand til at stå i spidsen for pengeinstitutter i en tid med store branchemæssige udfordringer for sektoren.

- Petter Blondeau er opvokset i Svendborg og vil med sine gode evner til at skabe erhvervsmæssige og sociale relationer være et meget betydningsfuldt aktiv for Svendborg Sparekasse i tiden fremover, siger bestyrelsesformanden.