I det fynske folks tjeneste

Ny formand hos Svendborg Radikale Venstre

Onsdag blev der holdt ordinær generalforsamling i Svendborg Radikale Venstre. Formand blev Kristina Siig, der også blev formand for opstillingskredsen Svendborg-Langeland.

Svendborg Radikale Venstre har fået ny formand, 38-årige Kristina Siig.

Kristina Siig er mangeårigt bestyrelsesmedlem i Svendborg, EP-kandidat på Fyn og næstformand for de radikale i den fynske storkreds.

Bestyrelsen består derudover af de hidtidige medlemmer Marie Slot, Carl Hoffmann, Svend Jensen og Merethe Visbjerg.

Nyvalgt til bestyrelsen blev Lotfi Boussnina. Derudover rummer bestyrelsen formanden for Svendborg Radikale Ungdom, Anders Svane Caspersen.

Som suppleanter nyvalgtes Helle Fog og Christina Høstbo.

Bestyrelsen konstituerer sig snarest, og går så i gang med arbejdet hen mod først et ekstraordinært opstillingsmøde den 13. maj, hvor der skal vælges en ny spidskandidat. Steen Tinning stiller op til posten.

- Selvfølgelig er vi lidt forpustede lige nu, udtaler Kristina Siig og fortsæter:

- Det har i sagens natur været et par hektiske døgn, men vi har på den korte tid magtet at finde de nye bestyrelsesmedlemmer, vi skal bruge, og en dygtig mulig spidskandidat, så nu glæder vi os bare til at komme videre. Vi er heldigvis godt klædt på. Det forberedende valgkampsarbejde, der allerede er gjort, løber jo ingen steder.

Valgprogrammet præsenteres først endeligt på Grundlovsdag den 5. juni, men Kristina Siig vil godt løfte fligen for lidt af det nu:

- Jamen, vi skal da have det asylcenter, siger hun.