Nyt multihal-projekt i Svendborg

Et nyt multihal-projekt er på banen i Svendborg. Bag det står de samme lokale investorer, som også stod bag det meget omtalte multiarena-projekt, der kuldsejlede i foråret.

Det skriver Fyns Amts Avis.

- Men foreløbig vil vi blot have afklaret, om der er politisk opbakning. Ender det i et politisk slagsmål som sidst, så trækker vi os, forsikrer talsmanden fra udviklingsselskabet UDSYN, direktør Steffen Larsen, på investorernes vegne.

Forslaget har allerede været vendt med de politiske partiers gruppeformænd. Og i går kom turen så til politikerne i kultur- og planudvalget.

- Det er bestemt et spændende projekt, som vi gerne arbejder videre med, forsikrer udvalgets formand, Morten S. Petersen (V) og noterer sig, at halbyggeriet vil kunne opføres uden én eneste kommunal krone, samt at det nok i højere grad er tilpasset de økonomiske muligheder, Svendborg kan magte.

Også Socialdemokraternes Christian Kaastrup er positiv.
- Det er bestemt værd at arbejde videre med, men som jeg fik understreget på mødet, så skal brugerne hurtigst muligt inddrages. Det er ikke sket endnu, siger Christian Kaastrup til Fyns Amts Avis.