Omkamp i Gudme om 1. pladsen i grundspillet

Lørdag afvikles omkampen mellem Svendborg Rabbits og Bakken Bears i Gudmehallerne. Et opgør der samtidig afgør, hvilket af de to hold der ender på 1. pladsen i grundspillet og dermed kan sikre hjemmebanefordel i en finale mellem de to hold.

7.oktober sidste år vandt Rabbits med 75-71 over Bears, men Bears forlangte omkamp, fordi en trepointsscoring blev ændret til en topointsscoring på grund af en fejl ved dommerbordet.

Selv om begge hold har haft en del skader, viser pointhøsten, at det er sæsonens to mest stabile mandskaber der mødes, og samtidig må begge hold være favoritter til at mødes i finalen om DM.

Op til kampen har kaninerne været plaget af en del skader, med Chanan Colman, Matt Williams, Chris Cavanaugh, Martin Mariegaard, der skiftevis har måttet beholde træningstøjet på.

Torsdag aften fik Nicolai Iversen tilmed en flænge over det ene øje. Men det kan næppe holde ham væk i lørdagens opgør, hvor alle skadede, bortset fra Colman, ventes klar mod en modstander, der med genkomne Jamar Thorpe, har alle mand klar til kamp.

Vinderen af kampen skal møde Værløse i kvartfinalen, mens taberen skal møde Aabyhøj.

Der ventes fuldt hus til kampen klokken 13 i Gudme.