I det fynske folks tjeneste

Pokalkamp byder på gensyn med Gudme-dreng

En gammel kending vender tirsdag aften hjem til Gudme - for første gang som spiller for udeholdet.

Tobias Møller forlod i sommer GOG til fordel for Aarhus Håndbold. Tirsdag aften vender han for første gang tilbage til Gudme som spiller for udeholdet. Foto: Frank Cilius, Scanpix

Når GOG tirsdag aften spiller kvartfinale i pokalturneringen mod Aarhus Håndbold, så er der en spiller i orange, som normalt ellers altid spiller i gult.

Den 26-årige venstrefløj Tobias Møller er opvokset i Gudme og har på nær et enkelt år i Aalborg spillet i GOG i hele sin karriere.

De gamle holdkammerater i Gudme glæder sig til et gensyn med den tidligere holdkammerat.

- Det bliver super fedt. Vi kender Tobias godt og ved, hvad han er god til, så vi kan holde styr på ham, fortæller Gøran Søgaard Johannessen til GOG's hjemmeside

Læs også GOG-spillere får bøder hver gang de stiller op til interviews

Ud over Tobias Møller har det ambitiøse Aarhus-hold et par storskytter, som GOG skal være opmærksom på, mener den 23-årige norske playmaker.

- De har nogle rigtig gode skytter på både højre og venstre back. Så det skal vi primært have fokus på. Vi skal have pakket forsvaret rundt om dem. Og så skal vi prøve at få kontramaskinen til at køre igen, siger fra Gøran Søgaard Johannessen, der udover at spille håndbold for GOG læser til lærer.

Kampen fløjtes i gang i SU’VI:T Arena i Gudme klokken 20.30 tirsdag aften og kan følges direkte på TV 2 Sport.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=ZpaCEZ78M50

Læs også GOG-fløj skifter til rival: Jeg vil til tops