I det fynske folks tjeneste

Politiet fandt både narko og farlige kanonslag

Fyns Politi gjorde lidt af en fangst, da man visiterede en 28-årig mand, der var mistænkt for narkobesiddelse i Svendborg.

114 kanonslag af ukendt herkomst samt et jagtgevær. Det var, hvad politiet fandt på en 28-årigs adresse, efter han var blevet taget med kokain på sig.

Lørdag blev politiet i Svendborg opmærksom på, at en person, man kender fra festmiljøet i byen, kunne være i besiddelse af narkotika.

- Vi finder lidt kokain på ham, og derefter ransager vi mandens hjem, hvor vi finder 114 store kanonslag, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi.

Kanonslagene er umærkede, så man reelt ikke ved, hvad de indeholder eller hvor farlige de er, så ammunitionsrydningstjenesten bliver tilkaldt for at fjerne kanonslagene, der har en størrelse som køkkenrullerør.

Manden havde foruden de mange ulovlige kanonslag også et haglgevær, han ikke havde tilladelse til på adressen, men ingen ammunition.'

Han er løsladt efter afhøring, men kan se frem til en sigtelser for overtrædelse af både våben-, narkotika- og fyrværkerilovgivningen.