Pop på plejecentret: Kandis-Johnny bragte smilene frem på Tåsinge

Der var store smil over hele linjen, da Johnny Hansen fra Kandis torsdag besøgte Tåsinge Plejecenter.

Efter et helt års ventetid var der torsdag lutter smil og glade ansigter på Tåsinge Plejecenter. 

Lige siden sidste forår har beboerne på plejecentret måtte vente på at få musikalsk besøg af Kandis-forsangeren Johnny Hansen, og på dagen for næste fase i genåbningen af Danmark kunne spændingen endelig udløses.

- Det har vi virkelig glædet os til, siger sektionsleder på plejecentret Jane Schleimann.

- Det er så glædeligt for både pårørende og beboere. De har virkelig set frem til det, og det er fantastisk at få lov til det her i dag, siger Jane Schleimann.

Arrangementet var egentlig booket til for et år siden, men er på grund af de vedvarende coronarestriktioner blevet udskudt. Og nu kunne det altså lade sig gøre - til stor glæde for både beboerne og ikke mindst Johnny Hansen selv.

- Det er fantastisk at være ude at spille igen. Jeg har ligget stille i et halvt år, så det er dejligt at komme ud og mærke det igen. Det er dejligt at komme ud på plejecentrene, for de har været afskåret fra kontakt med omverdenen, så det er dejligt at give dem en oplevelse med sang og musik. Så det er rigtig godt, siger Kandis-sangeren.

Rust på stemmen

Han har ikke været ude at spille siden starten af november, så dagens koncert var den første i et halvt år. Det kunne mærkes, fortalte han til TV 2 Fyn efter koncerten.

- Så jeg var mindst lige så spændt som publikum. Jeg kan godt mærke, at jeg er lidt rusten, i hvert fald på stemmen. Men det gik heldigvis, fortæller han.

Johnny Hansen, 55, har brugt de sidste 38 år af sit liv på landevejene med musikken som følgesvend, så for ham har det sidste år været en mærkelig oplevelse.

- Der har virkelig også været nogle mørke dage hen over vinteren, hvor det virkelig var trist. Men nu begynder det hele at åbne igen, og vi glæder os til igen at komme ud og gøre det, vi brænder for, fortæller forsangeren.