Rabbits-træner takker af

Svendborg Rabbits må sige farvel til deres træner gennem 13 år. Craig Pedersen stopper øjeblikkeligt for at træne det islandske landshold.

Canadieren Craig Pedersen har været i Danmark siden 1989, hvor han først var spiller - og sidenhen har stået i spidsen for Svendborg Rabbits i 13 år, men det er altså slut nu.

Træneren skal indgå et nyt udvidet samarbejde med det islandske basketballforbund, hvor han i de to kommende år skal stå i spidsen for landsholdet.

- Craig og bestyrelsen i Svendborg Rabbits har haft en god dialog omkring fremtiden for holdet og Craigs private situation, hvor ønsket for Craig omkring at have mere tid med familien klart har været en stor faktor i hans overvejelser for fremtiden, skriver klubben på sin hjemmeside.

Craig Pedersen har blandt andet hentet DM-mesterskabet hjem til Sydfyn, vundet tre pokalmesterskaber - og deltaget i DM syv år i træk sammen med Rabbits.

- Uden Craigs mangeårige flotte arbejdsindsats havde Rabbits ikke nået til toppen af Dansk basketball hvor vi befinder os den dag i dag, skriver klubben om træneren, der er den træner i Danmark, der har fungeret længst tid.

Canadieren fortsætter som efterskoletræner i Nyborg - og som konsulent for Rabbits.

 

 

 

Craig er den træner i Danmark der har fungeret længst tid som headcoach.

Et kendt ansigt i SBBC og Rabbits, Steen Gertz, går ind på holdet som assistent coach i den resterende del af sæsonen.