S: Drop multiarena

Den borgerlige fløjs planer om en splinterny multiarena i Svendborg får nu konkurrence fra socialdemokratisk hold. Drop Multiarenaen, lyder det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem Flemming Madsen.

De svendborgensiske socialdemokrater fremlagde i dag deres visioner for et idræts- og kulturkompleks i øens næststørste by.
De foreslår en udbygning af den eksisterende 40 år-gamle Svendborg Idrætshal.

- Den skal vi selvfølgelig bygge videre på. Hvorfor skal vi smide væk, når vi har noget brugbart, og en væsentligt billigere løsning lige ved hånden, siger Flemming Madsen.

Hallen skal ifølge det arkitekttegnede forslag fordobles. Samtidig skal tilskuerpladserne gøres fleksible, så der udover elite- og breddeidræt kan afholdes koncerter og messer.

Borgmester i Ny Svendborg Kommune Lars Erik Hornemann kan ikke se den store forskel på socialdemokraternes vision og hans forslag om en Multiarena.

- Det er jo bedre faciliteter det handler om, og noget der kan rumme flere tilskuere. Jeg synes det socialdemokratiske forslag minder rigtigt meget om det, jeg gerne vil, siger Venstre-borgmesteren.