Se hvem der er inde i Poul Van GOG

Poul Van GOG fra håndboldklubben GOG er Danmarks bedste maskot. Mød manden indeni.

Torsdag aften blev det afgjort, at Poul Van GOG vandt Danmarks bedste maskot. Han sejrede i finalen over Lupus fra FC Midtjylland og Thedor fra AAB.

Danmarks bedste maskot blev fundet efter otte maskotter stillede op i DR3 programmet Danmarks bedste maskot.

De otte maskotter har gennem flere uger kæmpet om titlen. Blande andet i discipliner som nøgenstreaker-tackling og knallertløb. Og det blev altså dragen Poul Van GOG fra Fyn, der kunne hente sejren hjem til Sydfyn.

- Det må være den første titel til GOG siden genrejsningen i 2010. Forhåbentligt kommer der mange flere, skriver GOG på klubbens hjemmeside.

Og manden inde i Poul Van GOG er Andreas Thomsen.

- Jeg vidste slet ikke, at jeg skulle være maskot. En dag, da jeg var i klubben for at styrketræne, kom min holdkammerat Lasse Kronborg og spurgte, om jeg ville være maskot ved dagens kamp. Han kunne ikke finde andre, og jeg sagde ja. Det viste sig at være rigtigt sjovt, fortæller Andreas Thomsen, der er manden inde i Poul Van GOG.

Og om hvorfor Poul Van GOG vandt forklarer Andreas Thomsen:

-  I konkurrencen var jeg meget dominerende i de fysiske discipliner, og jeg gav mig 100 procent under hver disciplin. Det hænger sammen med den mentalitet, som man får i GOG,  fortæller Andreas Thomsen.