I det fynske folks tjeneste

Sparekassen flytter efter totalskade

Sparekassen Faaborg I Vester Aaby blev i november totalskadet efter en sprængning. Derfor rykker banken nu til Vester Skerninge.

Sparekassen Faaborg fltter fra Vester Aaby til Vester Skerninge, efter en gassprængning totalskadede bygningen.

- Det har været en rigtig svær beslutning, da vi har været rigtig glade for vores lille filial i Vester Aaby. Jeg kan godt forstå, hvis der er nogle kunder i Vester Aaby, der er ærgerlige over, at vi flytter, siger områdedirektør Jens Nørgaard.

På grund af gassprængningen i november fik banken travlt med at finde nye løsninger i lokalområdet. Filialen i Vester Aaby har dækket et stort område mellem Faaborg og Svendborg.

Filialschef Henrik Damm flytter sammen med de øvrige medarbejdere til Vester Skerninge:

- Mulighederne for at give kunderne en god betjening har fyldt meget i hovedet på mig. Det er klart, at vi har mange kunder, der bor i Vester Aaby-området, men der er ikke så mange, der ved, at vi også har mange kunder omkring Vester Skerninge og Ollerup. Så samlet set har det handlet meget om, hvordan vi kan fremtidssikre en filial i nærområdet og samtidig give kunderne den bedst mulige service, siger filialchefen.

Filialen i Vester Skerninge bliver en traditionel filial med almindelig kasseekspedition, og Sparekassen Faaborg flytter allerede i starten af det nye år ind i det tidligere posthus i byen. Indtil da kan man blive betjent i afdelingen på Torvet i Faaborg.