I det fynske folks tjeneste

Stjernen skudt i sænk

De sydfynboer, der havde håbet på pokalchok og stjerneskud, måtte gå slukøret hjem fra Høje Bøge Stadion tirsdag aften. AGF var for stor en mundfuld for Svendborg-holdet Stjernen.

02:21

Én gang fik Stjernen-spillerne lov til at juble, mens AGF kunne gøre det seks gange. Her har Alexander David Jiminez reduceret for Stjernen.

1 af 2

1-6 stod der på måltavlen, da superligastjernerne fra AGF kunne vende bussen mod Aarhus igen. Tilbage stod seriespillerne fra Stjernen med et klart nederlag, men også med en god oplevelse.

- Jeg synes, vi skal tage meget med fra den kamp. Hvis vi arbejder hårdt, og hvis vi leverer den præstation, som vi leverede i dag, så vinder vi også alle vores kampe i serie 1, sagde Alexander David Jiminez efter kampen.

Selv om serie 1-spillerne på forhånd gjorde sig forhåbninger om at kunne holde jyderne væk fra måltavlen et pænt stykke tid, stod der 0-3 ved pausen.

En reducering blev det dog til ti minutter før tid. Alexander David Jiminezsendte boldet i AGF-målet til stor jubel for tilskuerne.

- Det var en fantastisk følelse, især fordi jeg har så mange fans og venner og familie der så det, sagde Alexander David.

Også Holluf Pile/Tornbjerg fra serie 2 var oppe imod overmagten. Holdet tabte med 9-0 til 1. divisionsholdet fra Vejle.

AGF's superligaspillere med Martin Jørgensen i spidsen blev vel modtaget på Høje Bøge Stadion.