Stort comeback sikrer GOG semifinalesejr over Skjern

Skjern førte med fem mål i anden halvleg, men tabte alligevel den første semifinale ude mod GOG.

GOG er et stort skridt nærmere sin første DM-finale i 11 år. Onsdag aften vandt den fynske håndboldstolthed således den første semifinale på hjemmebane mod Skjern.

Men der skulle et stort comeback til, før GOG kunne juble over sejren på 28-25. Skjern førte med fem mål i anden halvleg, inden GOG satte sig tungt på resten af kampen.

Nu skal GOG bare bruge mindst uafgjort i den anden semifinale på søndag på udebane for at sikre finalepladsen. Og ellers venter en ny chance på hjemmebane i den tredje og afgørende kamp.

Længe var det ellers Skjerns kamp. Norske Eivind Tangen var flyvende fra begyndelsen, og med sit fjerde mål bragte han Skjern foran med 7-3 efter 13 minutter.

Men GOG skulle snart få bedre fat i kampen. Med sit andet mål i træk reducerede Emil Lærke til 9-10, så man igen havde en helt lige kamp.

Målmand Ole Erevik fik ikke fat i noget som helst hos fynboerne, men Frank Mikkelsen kom ind og medvirkede til at få GOG tilbage.

Skjern sluttede dog første halvleg bedst af, og Jesper Konradsson brød igennem og skaffede udeholdet en pauseføring på 14-10.

Keeper Emil Nielsen gav også Skjern en god start på anden halvleg, så føringen blev øget til 15-10, men så fik GOG sin bedste periode i kampen.

Lasse Møller og Josef Pujol stemplede for alvor ind, og efter ti minutter udlignede sidstnævnte til 16-16.

Nu kogte hallen i Gudme, og hjemmeholdets spillere kunne det hele. Frank Mikkelsen udførte små mirakler i målet med en samlet redningsprocent på 42, så føringen kunne øges i den anden ende.

GOG gik fra 20-20 til 25-21, da Niclas Kirkeløkke scorede sit fjerde mål efter 53 minutter.

Kirkeløkke leverede en stærk indsats, og han scorede da også GOG's sidste mål og blev holdets topscorer med seks mål.

I den anden semifinale vandt Aalborg tidligere onsdag hjemme med 33-30 over Bjerringbro-Silkeborg. Også i den duel afvikles næste opgør på søndag.