Suppens dag: Kreativ ingrediens skulle stå sin prøve

14 lokale restauranter dystede om den eftertragtede Suppesten. Det var de mange fremmødte gæster der afgjorde, hvilken suppe, der var bedst.

Suppestenen. Det var den det hele handlede om.

Med et rekordstort antal lokale spisesteder som deltagere trak det populære event igen i år fulde huse i Maritimt Centers pakhus.

-Suppens dag har fået godt tag i hele byen. Kokkene går og kører på hinanden i ugerne op til, og på selve dagen er konkurrencen knivskarp, fortæller Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn.

Restauranten fra Valdemars Slot vandt de første to udgaver af dysten, mens det i 2016 var Hotel Svendborg, der løb med æren for årets suppe.

Det er gæsterne til Suppens dag der afgør, hvem der kan gå hjem med den eftertragtede sten. Når de har smagt alle supper smider de deres ske ud. Men ikke ud i en skraldespand, derimod i en af de 14 kasser, én for hver af de 14 supper.

Udover hovedprisen havde arrangørerne i år også indført prisen Chef´s Choice. Her smager suppemagerne selv på hinandens supper og afgør internt, hvem der modtager den pris.

Den lokale kendis-kok Claus Holm var også med ved lørdagens suppesmagning. TV-kokken havde en særlig ingrediens i sin suppe, hør hvilken øverst i denne artikel.

Du kan se et indslag fra Suppens dag i videoen herunder.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt