Svendborg indgår samarbejde med digital parkeringsløsning

Efter kortere tids forhandling har den digitale parkeringstjeneste ParkMan nu fået grønt lys fra Svendborg og vil fremover tilbyde sin digitale P-løsning i den sydfynske hovedstad.

Fra næste uge bliver det lettere at parkere bilen i Svendborg.

Kommunen har indgået samarbejde med den digitale parkeringstjeneste ParkMan, der dermed bliver konkurrent til EasyPark, som hidtil har været den eneste digitale løsning til alt det praktiske omkring parkering i Svendborg.

Parkman kom i starten af året til Odense og gør nu klar til også at kunne bruges i det sydfynske.

- Vi er meget tilfredse med nu at kunne udvide til Svendborg, efter vi tidligere på året blev taget rigtigt godt imod i Odense. At vi samtidig gør op med det digitale parkeringsmonopol, der hidtil har været i byen, gør det kun endnu mere spændende, og vi forventer, at et betydeligt antal bilister vil få glæde af, at der nu er endnu en spiller på banen, siger Philip Langkjær, der er direktør for ParkMan Danmark.

Med den digitale P-løsning skal parkerende bilister indtaste sine kortoplysninger samt bilens registreringsnummer og placering for at bruge appen.

Man skal derfor ikke længere ud af bilen for at finde den nærmeste parkeringsautomat, men kan derimod blot bruge en P-tjeneste, som betjenes direkte på mobiltelefonen.