Trods enmandshæren Gidsel: GOG taber semifinale

Trods en imponerende indsats af især Mathias Gidsel taber et heroisk kæmpende GOG-mandskab semifinalen i Final 4-turneringen.

Håndboldherrerne fra GOG kommer ikke til at vinde et trofæ i denne sæson.

Det står klart, efter de lørdag eftermiddag blev slået med 35-31 af Aalborg Håndbold, som med sejren booker den anden pokalfinaleplads, hvor de skal møde oprykkerne fra Mors-Thy.

GOG fik en god start og var flere gange i kampens indledning foran med to mål, men efter Aalborg med fire mål i streg gik fra 4-6 til 8-6, så nordjyderne sig ikke tilbage.

Derefter var GOG bagud kampen igennem, men sydfynboerne kæmpede bravt til det allersidste mod de nordjyske Champions League-finalister.

Især gik landsholdsspilleren Mathias Gidsel forrest, og i anden halvleg brød venstrehåndsprofilen igen og igen igennem Aalborg-forsvaret. Efter en flot indsats endte Gidsel som kampens suveræne topscorer med imponerende 14 scoringer.

Men trods intens sydfynsk fight rakte det ikke - og så hjalp det heller ikke, at GOG brændte hele fem straffekast undervejs.

Seks nederlag ud af seks

Med nederlaget har GOG i seks møder med Aalborg i denne sæson ikke formået at vinde en eneste kamp mod nordjyderne.

Aalborg Håndbold virker altdominerende i dansk håndbold lige for tiden, og fra sommeren 2022 bliver også superstjernerne Mikkel Hansen og Aron Pálmarsson holdkammerater i Aalborg Håndbold.

Weekendens Final 4-stævne bliver spillet i Jyske Bank Boxen i Herning. Tidligere på lørdag spillede Mors-Thy sig i finalen efter en flot sejr 33-28-sejr over Skjern.

HER OG NU

MEST LÆSTE OM VALGET: