Voldsomt skænderi koster 45-årig kvinde livet på motorvejen

Det var en 45-årig kvinde fra Vordingborg-egnen, som fredag aften mistede livet på Svendborgmotorvejen. Ambulance kunne ikke undgå at ramme hende og hendes lille hund.

Det var et voldsomt skænderi i en bil, som inddirekte kom til at koste en 45-årig kvinde og hendes lille hund livet fredag aften på Svendborgmotorvejen.

Ifølge vagthavende hos Fyns Politi, Lars Thede, var kvinden, som var fra Vordingborg-egnen, blevet sat af på toppen af Kirkebyafkørslen efter en voldsom i uoverensstemmelse i en bil.

Kvinden og hunden var sammen med andre ankommet til Fyn via færgen fra Lolland, men personerne i bilen kom at skændes. Efter kvinden var blevet sat af, kørte bilen videre.

- Hun er tilsyneladende gået ned på motorvejen igen, fortæller Lars Thede.

Vagtchefen forklarer, at kvinden blev ramt af en ambulance i første vognbane. Kvinden trådte fra nødsporet ud i vognbanen, hvor ambulancen ikke nåede at undvige hende. Ambulancen var ikke i udrykning.

En anden bilist havde kort forinden kontaktet politiet. Han havde været udsat for det samme, men nåede at undvige kvinden, da hun trådte ud i vognbanen.

Kvinden blev dræbt på stedet. Det gjorde hendes lille hund også. Den havde hun i favnen.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.15 fredag, og ulykken betød, at nødspor og første vognbane en overgang var spærret.

Derfor skriver vi det
Clock09. mar 2019, kl. 09:31
TV 2/Fyn skriver denne artikel fordi ulykken skete på et tidspunkt, hvor der var trafik på motorvejen. Samtidig opstod der fredag aften uklarhed om hændelsesforløbet.