I det fynske folks tjeneste

Amerikanske rocklegender afviste tilbud fra Tinderbox

Run-D.M.C. spiller på årets Tinderbox-festival, men får ikke følgeskab af Aerosmith, der ikke kunne finde tid til farvelkoncert.

00:51

Tinderbox har offentliggjort de sidste navne, der skal optræde på årets musikfestival i Tusindårsskoven, og blandt de nye navne kan blandt andet nævnes hiphopgruppen Run-D.M.C., der især huskes for Aerosmith-coveret ”Walk This Way”.

Der bliver dog ikke mulighed for at se Run-D.M.C. på scenen sammen med Steven Tyler og resten af Aerosmith, selv om Tinderbox forsøgte at få det ikoniske rockband til Tusindårsskoven.

 - Vi spurgte faktisk Aerosmith. Datomæssigt passede det ikke, siger festivalchef Brian Nielsen til TV 2/FYN. 

Læs også It's like that: Run-D.M.C. og D-A-D fuldender Tinderbox-programmet

Farvelturné i Europa omkring Tinderbox

Aerosmith, der fik sit gennembrud i 1970’erne, er ellers på europaturné, når Tinderbox finder sted, men alligevel lykkedes det ikke at finde matchende datoer.

Festivalen finder sted mellem 22. og 24. juni, og den 20. juni spiller Aerosmith koncert i Tyskland – tre dage senere spiller rockbandet i Italien.

- De er også på turné i år - desværre deres farvelturné, vurderer Brian Nielsen. 

Netop derfor kan det blive svært at få amerikanerne til Tusindårsskoven næste år. 

Få overblikket over Tinderbox 2017 herunder:

01:00 Luk video

Nu stiger priserne på billetterne

Til gengæld kan Tinderbox-gæsterne glæde sig til The Killers, Kings of Leon, Lukas Graham, Kim Larsen & Kjukken, MØ og mange andre musikalske navne. Det er fortsat muligt at købe billet til årets festival, og ifølge festivalchefen ligger antallet af solgte billetter en anelse under 2016-salget, men han er optimist.

- Vi er en lille smule bagefter sidste år, hvis jeg skal være helt ærlig, afslører Brian Nielsen. 

Prisen på en billet stiger med 150 kroner den 3. april. Hvis du køber inden, koster billetten for alle tre dage 1.520 kroner. Herefter er prisen 1.625 kroner inklusiv gebyr. 

På TV 2/FYNs Facebook-side kan du give dit bud på, om der er nogen bands, du savner på årets festival.