I det fynske folks tjeneste

Dit band kan få lov til at spille på Tinderbox

Tre odenseanske spillesteder skal vælge blandt lokale, fynske bands - tre vindere får lov at optræde på Tinderbox.

Foto: jeha

Fynske musikere, der endnu ikke har fået det store gennembrud, får en unik mulighed for at spille deres musik for et stort publikum.

Den odenseanske musikfestival Tinderbox giver lokale fynske bands eller solister chancen for at spille på årets festival i Tusindårsskoven.

Tinderbox har i samarbejde med Musikhuset Posten, Studenterhuset og Kansas City i Odense sat gang i en konkurrence, hvor de tre vindere vil få lov til at optræde foran tusindvis af musikfans. 

Læs også MØ til Tinderbox: - Jeg glæder mig helt vildt!

For at deltage i konkurrencen skal musikerne have tilknytning til Fyn og spille originalmusik, meddeler Tinderbox. 

01:00 Luk video

Hvis du og dit band skal være med i konkurrencen, skal du udfylde et ansøgningsskema på Tinderboxs hjemmeside inden den 27. februar klokken 10. Herefter vil en jury vælge en række kunstnere, der skal optræde live på de odenseanske spillesteder i slutningen af marts. I alt tre bands vil herefter blive valgt som vindere af konkurrencen og vil få lov til at spille på Tinderbox 2017.

Hovednavnene på årets festival tæller blandt andre The Killers, Kings of Leon, Lukas Graham og Pet Shop Boys. Den tredje udgave af festivalen finder sted 22. - 24. juni.