I det fynske folks tjeneste

Fuser Tinderbox: - Det er jo ren Grøn Koncert

Bare en time efter offentliggørelsen af seks nye navne til Tinderbox vælter reaktionerne ind. Flere mener, at det lugter lige lovligt meget af Grøn Koncert.

Foto: Jeppe lykke Hansen

Torsdag formiddag blev navnene Kim Larsen, Thomas Helmig, Suspekt, Magtens Korridorer, Tove Lo og Die Antwoord offentliggjort til næste års Tinderbox. 

Og bare en time efter har over 400 kommenteret på Tinderbox egen Facebookside. Flere mener, at det er et tyndt program. 

En skriver: Det jo ren grøn koncert !!

Mens en anden mener, at der går lige lovlig meget dansk i den.

"aahhhr nu bliver det sku lidt for Dansk og folkeligt, nu er i ikke spor anderledes end resten af de Danske festivals ikke om jeg gider bruge penge på jer igen næste år"

En trofast Tinderbox-gæst mener, at det er en meget tynd kop te, og hun satser på, at de navne, der bliver offentliggjort fredag kan give lysten til at købe billet: 

"- Jeg vil FANME håbe, at i får fingeren ud imorgen!  hvad fan er det for en tynd kop the. Skal i leve op til jeres to første år, håber jeg FANME at posen rystes godt, til i morgen! Kh en meget skuffet og trofast Tinderbox gænger"

Tinderbox pressetalsmand, Morten Hopballe, glæder sig over, at folk reagerer.

Læs også Tinderbox: Sydafrikansk rave, svensk pop og så lige Larsen

- Efter fem minutter var der 117 kommentarer. Jeg synes da, det er fantastisk, at vi har et så engageret publikum. Vi vil da hellere dele vandene end at folk bare siger: Nå!, siger Morten Hopballe til TV 2/FYN. 

Og der er da også delte meninger om de danske navne - for mens nogle mener, at de hører hjemme til Grøn Koncert eller Rock under Broen, så er det også de selvsamme navne, der får folk til at reagere med begejstring. 

Flere fremhæver nemlig både Kim Larsen og Thomas Helmig.

"Ingen sommer uden Thomas H Love it "

Fredag offentliggør Tinderbox flere navne til næste års festival i Tusindårsskoven. 

- Vi er helt overbeviste om, at vi får et bredt program, så lad dem bare diskutere bare fordi der er fire danske navne. Det havde vi jo også til det første år - og det endte jo også med et bredt program, lyder det fra Morten Hopballe.