I det fynske folks tjeneste

Seks nye kunstnere klar til MagicBox på Tinderbox

Der er både danske- og internationale navne på listen over de første seks navne til MagicBox-scenen på næste års Tinderboxfestival.

Den svenske duo Galantis, bestående af Style of Eye og Christian Karlsson, hitter voldsomt på Youtube med nummeret "No money". Nummeret er afspillet over 225 millioner gange. Foto: PR

Der bliver masser af musik for de feststemnte elektroniske musikfans til næste års Tinderbox.

Galantis, Martin Solveig, W&W, RL Grime, Nore En Pure og DJ Kongsted er de første navne den fynske festival har meldt ud til MagicBox-scenen.

Dermed kan de gæster, der vælger at løse billet til den tredje udgave af Tinderbox, se frem til at kunne opleve både danske og internationale kunstnere indenfor den elektroniske musik.

Den svenske duo Galantis måtte i 2016 aflyse deres optræden på Tinderbox, men lovede allerede dengang at vende tilbage. Dermed kan det fynske publikum se frem til blandt andet at opleve superhittet "Love on me" fra svenskerne.

- Vi er vildt stolte over at kunne trække danske og internationale stjerner til Odense, og vi glæder os til at præsentere Galantis, Martin Solveig, W&W, RL Grime, Nora En Pure og Kongsted for vores publikum. Det bliver helt sikkert et brag på MagicBox-scenen, hvor der hvert år skabes en særlig fest, når stjerne-DJ's indtager scenen og sammen med publikum får energien til at eksplodere,  siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe i en pressemeddelelse.

Også den franske house-DJ, producer og musiker Martin Solveig har et stort internationalt navn. Franskmanden har solgt millioner af albums og blandt andet arbejdet sammen med selveste Madonna.

Fra den danske andedam kan publikum se frem til at opleve den danske stjerne-DJ Kongsted. Hans musik er streamet mere end 39 millioner gange og har på det seneste udgivet hittet "Wild Child" i samarbejde med Cisilia.

17 navne klar

Tinderbox anno 2017 løber af stabelen 22.-24. juni 2017.
Udover ovennævnte kunstnere har Tinderbox booket følgende navne:

Kim Larsen & Kjukken, Die Antwoord, Tove Lo, Magtens Korridorer, Kings of Leon, Jimmy Eat World, Thomas Helmig,  Suspekt, Pet Shop Boys, Lukas Graham og Martin Garrix.