I det fynske folks tjeneste

Tinderbox: The Killers indtager Tusindårsskoven

Der er lagt op til rockfest i Tusindårsskoven, når amerikanske The Killers spiller på Tinderbox til sommer.

Gæsterne til dette års Tinderbox Festival kan komme til at synge med på hits som "Mr. Brightside" og "When You Were Young", når amerikanske The Killers for første gang i otte år gæster Danmark til sommer. 

Tinderbox har tirsdag offentliggjort rockbandet som et af hovednavnene til den tredje udgave af festivalen i Tusindårsskoven, efter at bandet ellers har holdt pause siden 2012. 

Ifølge Tinderbox' talsmand er der tale om et regulært scoop for den fynske festival: 

- Bandet er ikke bare et af de sidste to årtiers største rockbands, de passer også perfekt ind i det musikprogram, vi gerne vil præsentere på Tinderbox. At der oven i købet er tale om et comeback og den første koncert i Danmark i otte år, gør bare, at vi er helt oppe at ringe over, at de vil spille på sommerens festival i Tusindårsskoven, og jeg er helt sikker på, at publikum vil få en oplevelse i verdensklasse, fortæller Morten Hopballe. 

 

 

The Killers blev startet i Las Vegas i 2002 af Brandon Flowers og David Keuning. De fik deres store gennembrud i 2004 med debutalbummet "Hot Fuss", der blandt andet indeholdt hits som "Mr. Brightside" og "Somebody Told Me". 

Siden da har bandet udgivet fire albums, og da The Killers i forbindelse med deres andet album "Sam's Town" spillede koncert i Store Vega, blev koncerten udsolgt på kun seks minutter. 

Balkan-rytmer og amerikansk rap

Udover The Killers har Tinderbox onsdag også offentliggjort den amerikanske rapper Travis Scott, den danske singer-songwriter Jacob Dinesen og Balkan-bandet Gogol Bordello. 

Læs også Kongerne kommer: Stort internationalt rockband til Tinderbox

Med dagens offentliggørelser er Tinderbox nu oppe på at have afsløret 21 ud af de 60 navne, der kommer til at optræde på dette års festival. Blandt de allerede offentliggjorte navne finder man blandt andet Kings of Leon, Kim Larsen og Kjukken, Pet Shop Boys og Lukas Graham. 

01:00 Luk video