Veronica Maggio: Vi elsker jeres afslappethed, Legoland og...

Vi danskere elsker Pippi Langstrømpe og den svenske natur, men hvordan der det ud fra den anden side af Øresund? Svenske Veronica Maggio gav sit bud.

Selvom danskere og svenskere er tætte naboer og har et sammenligneligt sprog, er der alligevel forskelle.

Danskerne elsker ABBA og Pippi Langstrømpe, men hvad ser svenskerne egentlig af kvaliteter ved os danskere. Vi gav den svenske popstjerne Veronica Maggio udfordringen med at definere de danske kvaliteter.

- Vi kan jo godt lide dansk design, det findes ikke bedre. Og så tror jeg, at de fleste svenskere tænker, at der er en mere kontinental stemning i Danmark. Altså mere upoleret. Det virker også som om, danskerne er mere afslappede, altså ikke så stressede. Og så er der selvfølgelig Legoland, siger Veronica Maggio.

Hun er den mest streamede svenske kvindelige musiker. Alene nummeret 'Jag kommar' har over 50 millioner afspilninger på Spotify. Og det kunne nok få ethvert pladeselskab til at se store muligheder i engelsksprogede versioner fra Maggio. For det kunne få et globalt publikum i tale.

Men Veronica Maggio har det bedst med at synge på svensk.

Det fortalte hun TV 2/FYN under et interview på Tinderbox. Derudover faldt snakken også ind på hendes svensk-italienske oprindelse, som hun selv mener, man kan høre i musikken.

Se hele interviewet herunder.