Farverig rulleskøjteunderholdning på Tinderbox

Der ikke kun musik som underholdning på årets Tinderbox. Ved indgangen kan man hver dag møde en gruppe skaterpiger, der viser tricks og spreder glæde.

Det handler kun om én ting for Odense Roller Girls på Tinderbox. Nemlig at sprede glæde. Og det gør de med farverigt tøj og et smil på læben.

- Vi griber enhver mulighed, vi kan, for at skate rundt, siger Kamille Thrane-Hanghøj, der er en af de glade rulleskøjtepiger.

Og indtil videre er det lykkedes for Odense Roller Girls at sprede glæde.

- Alle bliver glade, når de ser os, og folk synes, at det er sjovt. Folk klapper og vinker, vi laver broer, som cyklister kan køre under, og sådan nogle ting, fortæller Kamille Thrane-Hanghøj.

Til daglig dyster rylleskøjtepigerne i træningskampe, laver skateropvisninger og promoverer roller derby, der er en kontaktsport på rulleskøjter.

- Normalt kører vi ikke rundt i så farverigt tøj. Når vi spiller kamp, kan vi godt finde på at gøre lidt ud af det med glimmer, masser af krigsmaling og lidt sjovt tøj, men når vi træner, har vi bare almindeligt sportstøj på, forklarer Kamille Thrane-Hanghøj.

Som betaling for at sprede glæde på Tinderbox får de et armbånd til festivalpladsen. Du kan læse mere om Odense Roller Girls her.