I det fynske folks tjeneste

Frivillige er uundværlige for Tinderbox

De 6000 frivillige på Tinderbox er afgørende for, at Odense-festivalen kan fungere. I år er der brug for 1000 flere end sidste år.

01:21

Tinderbox blev skudt i gang torsdag. Og i år er der fuldt hus på den blot et år gamle festival. Det stiller store krav til antallet af frivillige hænder i Tusindårsskoven. 

De frivillige har allerede været i gang i flere uger og hjælper til med alt fra at bygge scener til at skænke øl.  Ifølge Tinderbox er de frivillige afgørende for, at Odense-festivalen kan fungere. I år har der været brug for 1000 flere end sidste år, og de tæller dermed 6000 frivillige.
- Vi er omkring 6000 frivillige herude til at bygge, afvikle og pakke det hele ned, når vi er færdige med at holde fest lørdag nat. Det er en kæmpe opgave at skulle skaffe så mange mennesker til at håndtere, at alle bliver sikret en fantastisk oplevelse, siger Peter Caspersen, der er koordinator for de mange frivillige.


Tinderbox samarbejder med foreninger og studenterorganisationer i Odense om at rekruttere frivillige. Samtidig har en del interesserede selv henvendt sig direkte til festivalen. 
 

06:16 Luk video