I det fynske folks tjeneste

Fyn-foragter konferencier på Tinderbox

Radio- og tv-vært Peter Falktoft skal sammen med Felix Smith igen være konferencierer på Tinderbox. Peter Falktoft gjorde sig i april bemærket med særdeles nedladende kommentarer om Fyn.

1 af 2

- Jeg er nødt til at sige, at Fyn er nederen og Fyn er aldrig løsningen, lød det blandt andet fra Peter Falktoft, da han i radioprogammet Mads & Monopolet i april skulle rådgive en familie om flytteplaner, men i stedet brugte minutter på at nedgøre Fyn.

Nu kommer Falktoft så til Fyn igen, da han sammen med Felix Smith skal kæde koncerterne på Tinderbox sammen.

- Vi har fået fornøjelse af at være værter på anden udgave af Tinderbox-festivalen. Forhåbentlig blot anden gang ud af 200.000, hvad ved jeg, en festival, der aldrig må forsvinde igen. Fra øen i midten. Det bliver rigtig godt. Rammstein kommer, der skal festes, siger siger Felix Smith og Peter Falktoft i en pressemeddelelse.

Trods de krasse udtalelser om Fyn, var Tinderbox ikke i tvivl om at genvalget af makkerparret.

- De er nogle af landets absolut mest populære værter, og samtidig viste de sidste år, at de fungerer helt og aldeles fremragende som konferencierer. Derfor var det ikke nogen svær beslutning at vælge de to til årets Tinderbox, siger Morten Hopballe, Tinderbox' pressetalsmand. 

Og Peter Falktoft har tilsyneladende ændret lidt mening om Fyn de seneste uger.

- Fyn er fin, og vi glæder os til den store festival på øen i midten. Vi er helt vilde med Fyn - især Tinderbox, lyder det nu fra Peter Falktoft i en video Tinderbox har lagt ud på Facebook.

Smith og Falktoft kommer blandt andet til at præsentere verdensstjerner som Rammstein, Suede, Volbeat, David Guetta, Jason Derulo og Lukas Graham.