I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi klar til Tinderbox

Fyns Politi er klar til Tinderbox festival 2016 i Tusindårsskoven i Odense. Politiet vil være af finde i tilknytning til festivalpladsen alle tre dage.

Foto: Ole Holbech

Det er politikommissær Mie Brøchner, der leder politiets indsats. Hun forventer primært udfordringer omkring trafikken i området udenfor festivalpladsen.

I forbindelse med Tinderbox 2015 roste Fyns Politi festivalgæsterne for deres gode opførsel, og Mie Brøchner håber, at det går lige så godt i år.

-Jeg har en forventning om, at vi mest vil få brug for positiv dialog og godt humør i løbet af de tre dage. Vi er selvfølgelig klar, hvis der skulle opstå behov for andet. Men først og fremmest er vi til stede for en sikkerheds skyld, siger politikommissær Mie Brøchner.

Arrangørerne af Tinderbox forventer at der hver dag vil være omkring 40.000 festivalgæster på pladsen. Festivalpladsen åbner torsdag klokken 13.00, fredag og lørdag klokken 12.00. Den lukker alle dage klokken 02.30.
Det kan godt give en del trafikale udfordringer, når de mange festivalgæster skal til og fra området.

- Der vil være perioder, hvor vi lukker helt for trafikken på Falen, og under hele festivalen vil desuden være  hastighedsbegrænsning på 40 km/t på Falen, så de mange festivaldeltagere mest effektivt og sikkert kan komme frem og tilbage fra festivalen, siger Mie Brøchner.

Fyns Politi vil løbende informere på Twitter om trafikregulering og andre relevante ting i forbindelse med festivalen.