I det fynske folks tjeneste

Hedegaard: Jeg laver en fest med publikum

Magic Box forkæles i dag med dansk hitproducer.

04:11

Hedegaard glæder sig til at spille MagicBox-scenen. Her kan koncertgæsterne godt glæde sig, siger Rasmus Hedegarard til TV2/FYN,da vi mødte ham tidligere i dag.

 

 - Tidligere kunne man som ny DJ godt være lidt nervøs og kigge ned og koncentrere sig om det tekniske. Nu fokuserer jeg meget på at holde en fest med publikum, siger han.

 

Det er egentlig hittet "Happy Home" med Lukas Forchammer fra succesbandet Lukas Graham i frontlinjen på vokal, der blev det helt store gennembrud. Men bag Lukas Forchammer flotte stemme, står hitproducer Hedegaard for musikken. 

 

- Jeg havde aldrig troet, at "Happy Home" ville blive et så stort nummer. Det slog mit navn fast, siger han.

 

Siden monsterhittet "Happy Home" i 2014 er det gået stærkt for hitproduceren, der siden har revet fornemme priser, som Årets Danske Producer ved Danish Music Awards samt Carl Prisen for årets største hit, hjem i pokalskabet.  Han har lavet mange hits som producer for andre musikere, men nu tager han selv i forreste række som stjerne.

 

- Efter jeg har prøvet at stå på scenen, så er jeg begyndt at elske det. Der er ikke noget, der kan måle sig med at stå på scenen. Det er fucking fedt, siger hitmageren.
 

 

Han har også produceret musik i samarbejde med blandt andre stjerner som Patrick Dorgan og Nabiha. I dag kan MagicBox se frem til et show, som får folk op på tæerne.

 

- Hvis folk er tilstede og klar på at holde en fest, tror jeg, at der er det, der skal være, slår han fast. 

 

Hitsnedkeren rammer fansene i øregangene kl. 19 på MagicBox.