I det fynske folks tjeneste

Nye navne klar til Tinderbox

Jason Derulo, Years & Years, Scarlet Pleasure, EDX og Bassjackers er alle nye navne, der gæster Tinderbox denne sommer.

00:41

Fem nye tinderbox navne er torsdag offentliggjort. Jason Derulo, Years & Years, Scarlet Pleasure, EDX og Bassjackers vil optræde til dette års Tinderbox. 

Med kæmpe arenaer som O2 i London, Zenith i Paris, og Heineken Music Hall i Amsterdam på kalenderen kickstarter Jason Derulo sin verdensturné i slutningen af januar. Han er på kort tid blevet en af de allerstørste urban-popnavne i verden og har netop udgivet albummet ”Everything is 4” med giganthittet ”Want to Want Me”, som har fået over 340 mio. afspilninger alene på Spotify, og en placering som 16. mest solgte og streamede single worldwide i 2015. Jason Derulo gæster Tinderbox lørdag d. 25. juni, og der er garanti for fest og hitparade inklusive verdenshits som ”Talk Dirty to Me” og ”Wiggle”; hans store hit med Snoop Dog.

Hvis de ikke allerede har indtaget poptronen, så er engelske Years & Years på vej mod at indtage den med raketfart. De har netop modtaget prisen som ”Årets Nye Udenlandske Navn” for albummet ”Communion”  til årets Gaffa-pris, og til den kommende prestigefyldte Brit Awards er de naturligt nok også nomineret som ”British Breakthrough Act”, ”Best Group”, ”Best Video” og ikke mindst ”Best single” med nummeret ”King”.

Herhjemme har Years & Years allerede skaffet sig en stor fanskare og i 2015 måtte man bl.a. lukke tilstrømningen af publikum til P6Beat Stage på NorthSide, og senere på året fyldte Years & Years Tap1-hallen i Kbh. Years & Years gæster Tinderbox fredag d. 24. juni. 

Desuden tilføjes danske Scarlet Pleasure programmet, sammen med EDX og Bassjackers, der præsenteres på MagicBox.

- Vi er superstolte over at få Jason Derulo på programmet! Han er en kæmpe stjerne, højaktuel på alle måder med nyt album, og sammen med offentliggørelsen af Years & Years og Scarlet Pleasure ønsker vi at vise, at vi tager poppen seriøst på Tinderbox. Det understøtter vores ambition om at være Danmarks nye store musikfestival med god bredde og variation i musikprogrammet, så der er noget for enhver smag. Og billetsalget fortæller os heldigvis, at folk er glade for programmet, siger festivalchef Brian Nielsen.

 

Følgende navne udgør programmet indtil videre:

David Guetta, Rammstein, Volbeat, Suede, The National, Steve Angello,
Jason Derulo, Dizzy Mizz Lizzy, Lukas Graham, Mac Miller , Malk De Koijn,
Of Monsters and Men, Saybia, The 1975, The Minds of 99, The Sandmen,
Scarlet Pleasure, Ukendt Kunstner, Years & Years, AV AV AV, Bassjackers, Don Diablo, EDX, Lost Frequencies, Otto Knows, Sam Feldt, TooManyLeftHands og Yellow Claw.