Nyt hovednavn til Tinderbox

Fire nye navne er fredag blevet føjet til plakaten til Tinderbox 2016. To udenlandske og to danske kunstnere slutter sig til Rammstein og Lukas Graham til anden udgave af den fynske festival.

The National, The 1975, Malk De Koijn og Dizzy Mizz Lizzy kommer alle til at stå på scenen i Tusindårsskoven, når Tinderbox den 23. juni 2016 åbner portene til tre dage med musik i Odense.

Med det amerikanske band, The National, har Tinderbox føjet endnu et hovednavn til plakaten.

The National har et stort dansk publikum, og optrådte sidste gang i Danmark i 2013 på en fuldstændig udsolgt Northside Festival.

Det alternative rockband er i øjeblikket i studiet, så der er stor sandsynlighed for at høre nye numre, når de for første gang optræder på Fyn til sommer.

Med de fire nye tilføjelser til plakaten har Tinderbox formået at føje nogle navne til plakaten, som ellers ikke er at finde på mange scener i løbet af sommeren.

Malk De Koijn spiller deres ene ud af kun to sommerkoncerter på festivalen, ligesom Dizzy Mizz Lizzy kun spiller tre andre koncerter til sommer.

Festivalchef Brian Nielsen udtaler om dagens tilføjelser til programmet:

- Vi har fået en fantastisk start med programmet til Tinderbox i år. Først offentliggørelsen af Rammstein og nu The National. Med dagens tilføjelser bredes vores musikprogram ud som lovet, og der er flere spændende navne på vej lige om hjørnet.