Publikum: Magicbox er fantastisk og grimt!

Magicbox er den rene energiudladning. Publikum elsker energien, men der er delte meninger om sceneudtrykket. Vi har været til dansefest.

Hvis du leder efter dansefesten, så er det lige foran Magicbox-scenen på Tinderbox det foregår. Publikum hopper, danser, springer og svajer i takt til de dunkende basrytmer.

- Det er fantastisk! , siger Rikke Tolstrup fra Bregnør Fiskerleje. 

- Vi har det bare sjovt og danser derudad og man kan bare mærke den der fællesskabsfølelse, fortsætter hun.

Og Rikkes vurdering er der mange, der deler. Mange forlader helt forpustede området i opløftet dansestemning efter at have hørt norske Alan Walker aflevere sit DJ-set.

Scenen er meget forskellig fra traditionelle musikscener, da der ikke skal være plads til et band på Magicbox. I stedet er det DJ'en der troner fra sin pult på en slags slot, flankeret af et væld af skærme og lyseffekter.

- På en scene som den her er sceneudtrykket en del af den oplevelse, man skal give til publikum. Så der er der brug for den her type visuals til at skabe en god stemning, forklarer Peter Kjær, der er promoter og ansvarlig for Magicbox.

Udtrykket deler vandene blandt dem, vi spørger.

- Jeg synes det er pissegrimt, men det virker. Og det passer til det, de spiller, siger Magnus Okkels fra Odense, der lige har været nede i menneskemængden ved scenen.

- Det er ikke så flot om dagen. Det er bedre om aftenen, der er masser af lys, siger Chris Christoffersen fra Odense, der lige er ankommet hen under aften, netop for at få aftenstemningen på Magicbox.

Herunder kan du se interview med manden bag Magicbox, Peter Kjær.