Teltgæst: Et problem at jeg ikke kender reglerne

Flere hundrede personer har i år slået telt op på Fyens Væddeløbsbane i forbindelse med Tinderbox Festivalen. Der er skrappe regler på pladsen, men det er ikke alle, der kender til reglerne.

Som noget nyt i år, har Tinderbox-gæsterne fået mulighed for at få teltplads på Fyens Væddeløbsbane. Sidste år havde flere festivaldeltagere, der kom langvejs fra, problemer med at finde overnatningsmuligheder i Odense.

Det vil Tinderbox ændre på i år, så i samarbejde med Dalum Idrætsforening har festivaldeltagerne i år haft mulighed for at leje teltplads på travbanen i Odense.

Det er ikke tilladt at bringe store ghettoblastere og så videre. Det er ikke meningen, at man skal tumle rundt efter festivalen her, forklarede Jes Voight, da TV 2/Fyn interviewede ham, inden teltpladsen åbnede for gæsterne.  

Kun en overnatningsmulighed

Næstformanden for Dalum Idrætsforening har tidligere understreget, at man blot skal se pladsen som en overnatningsmulighed. 

- Det er en overnatningsmulighed uden festival. Det vil sige man kommer ind og slår sit telt op, og man kommer her for at sove og ikke andet, har Jes Voight, der er næstformand hos Dalum Idrætsforening tidligere, tidligere udtalt til TV 2/Fyn.  

For at undgå at folk vælter rundt på pladsen, og at den store fest rykker fra Tusindårskoven til travbanen, er der nogle skrappe regler på pladsen: 

-  Det er ikke tilladt at bringe store ghettoblastere og så videre. Det er ikke meningen, at man skal tumle rundt efter festivalen her, forklarede Jes Voight, da TV 2/Fyn interviewede ham, inden teltpladsen åbnede for gæsterne.  

'Jeg kender ikke reglerne'

På dag nummer to af Tinderbox Festivalen er teltpladsen fyldt op med telte, glade gæster, musik og alkohol. 

- Jeg kender ikke engang reglerne, så det er lidt et problem, siger Markus, der har overnattet i telt. 

 Dalum Idrætsforening har sørget for, at der er nattevagter på pladsen. Det vil sige, at der er 24 timers bemanding alle dage.

- Jeg har set dem gå rundt her, men der har ikke været noget. Vi har hørt musik, og vi har hygget os, så der har ikke været noget, forklarer Rasmus, der sammen med fire andre venner overnatter i telt på Fyens Væddeløbsbane. 

Og han bliver bekræftet af hans venner på pladsen: 

- Det er skide hyggeligt her, siger Rasmus. 

Få en fornemmelse af hvordan det er på pladsen, og hør det fulde interview med drengene øverst i artiklen.