I det fynske folks tjeneste

Tinderbox: Champagne er helt på toppen

Det er mere end turen værd, at tage alle trinene op til toppen af bakken. Her er der en fantastisk udsigt over hele Tinderbox Festival.

00:33

På bakken i festivalpladsens sydvestlige hjørne er der champagne og en flot udsigt over hele Tinderbox Festival. Foto: Peter Bergman

Masser af mennesker tager de hundredevis af trin op til toppen. Men det er turen værd. Foto: Peter Bergman

Champagne og vin trækker i de voksne. Foto: Peter Bergman

På toppen kan man skue ud over de mange gæster på selve pladsen. Foto: Peter Bergman

På toppen kan man skue ud over de mange gæster på selve pladsen. Foto: Peter Bergman

Hvis man er lidt tålmodig - og heldig - kan man snuppe en stund i en sækkestol på bakken. Foto: Peter Bergman

1 af 7

Sådan højt hævet over alle andre står de voksne, de modne og nyder et glas vin, en god øl eller måske endda en flaske champagne. Og det er der ikke noget at sige til.

Der er super hyggeligt på toppen af bakken og der for enden af den lange trappe er der en udsigt med et fantastisk skue over en plads med i omegnen af 40.000 mennesker, som alle kun er tilstede for én ting: Hygge.
- Det er nu man skulle ha' sit spejlrefleks med, siger René Højbjerg. Han er en ivrig fotograf og har taget turen helt til toppen, men ikke for at tage billeder. Han har købt sig en øl og nyder udsigten og en stund med luksus.

Og det er lidt luksus, at være der på toppen. Ikke kun på grund af champagnen - og øllen, men også klart på grund af stemningen. Der er rum til en snak - og til at lytte til musikken.

 

00:33 Luk video